maanantai 23. syyskuuta 2019

#Hyvinpitelysukat #4

Tämän sukkaparin teko on sisältänyt paljon tunnetta ja tulkintaa, tangoja ja vuosien taakse vieviä iskelmähittejä. Jostain kumman syystä korvissani kaikuu myös eräs hyvin tarttuva ja herkästi syttyvä nauru.

Näiden sukkien omistaja on minulle THE tangokuningatar nro 1.
Olen ollut itse 6 vuotias, kun hänet kruunattiin kuningattareksi Seinäjoen tangomarkkinoilla. Kilpailua seurasin silloin mummolassa  ja koko sukuni oli Arjan kannattajia.

 Osasin ensimmäisten vinyylilevyjen kappaleet ulkoa ja kappale Enkelin silmin on kappale, jota lauloin kerran laivan karaokessa alakouluikäisenä.

Arja Korisevalla on 30-vuotis taiteilijajuhlavuosi ja sain mahdollisuuden olla osa tiimiä yhden konserttipäivän verran Oulussa.

Arja kiertää tänä syksynä konserttisaleja yhdessä kokkolalaisen tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan kanssa. Kiertue päättyy lokakuun 5.pv Turussa. Konsertti on ainutlaatuinen ja vaikka itse olen muutaman kerran kuullut Arjan ja Guardia Nuevan yhteistyön tuottamia konsertteja, on tämä yksi mieleenpainuvimmista.

Pari päivää ennen Oulun konserttia tajusin, #hyvinpitelysukat on tehtävä ehdottomasti tälle suosikkikuninkaalliselle, jota olen koko ikäni jollain tavalla fanittanut.
 Neuloin näitä sukkia nopemmin mitä koskaan syvää kiitollisuutta tuntien. Täytyy tunnustaa, kädet oli todella kipeät sormista seuraavana päivänä.

Toivon, että nämä #hyvinpitelysukat pitää jalkasi lämpimänä ja että ne tuo edes pienen osan sitä iloa sinulle, mitä me kuulijat ja fanit saamme sinulta. Sukissa on rakkautta musiikkiin ja hyviä myöteisiä ajatuksia, joita toivon elämääsi jatkossakin.

En kiireen vuoksi ehtinyt viimeistelemään sukkia vaan sukat putosi puikoilta lähes suoraan Arjan syliin. Jännitin sukkien antoa siinä konserttia seuratessa ja toivoin, että ehtisin niistä jotakin sanomaan. Onneksi kirjoitin #hyvinpitelysukkien tarinan kirjeseen, sillä ei siinä sukkien antohetkessä ehtinyt muuta kuin jännittää ehtiikö paluukyytiin ajoissa.

Onnea Arja ja suuret kiitokset tähän astisesta työstäsi. Konserttipäivänä arvotukseni työmoraaliasi kohtaan nousi entisestään. Miten tarkka ja suuri työ taustalla pöhiseekään! Huippuihana tiimi toimii taustalla tarkasti, oli ilo kokea ja olla pieni osa sitä itsekin.

Kiitos Arja!



Suosittelen suuresti, koe juhlavuotiskonsertti ja tue artistin työtä osallistumalla ja ostamalla levyjä. Artistit elää sillä, että heitä tullaan katsomaan ja kuulemaan. Sellaisella hyvinpitelyllä sinäkin kannatat ja tuet taiteilijoiden työtä.
Arjan seuraavat konsertit ja keikat löydät täältä!


#Hyvinpitelysukat #4 #arjakoriseva #kiitosarja


#Hyvinpitelysukat-ohjekaavio kertauksen vuoksi tässä:
Kuvassa pienemmän sukan kuvio eli 12s/puikko. Lisää molempiin reunoihin yksi silmukka, jos teet isompaa kokoa, jolloin silmukkamääränä 14silmukkaa/puikko.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti