maanantai 30. syyskuuta 2019

#30 #Hyvinpitelysukat

Nämä sukat pitäisi olla #hyvinpitelysukat #4, mutta hyvin erityisestä syystä #30 valikoitui numeroksi.
#30 Hyvinpitelysukkien saaja saa nämä käsityöteokseni vasta jouluna tämän tarinan kera.

Tämä blogitarina on kirjoitettu syyskuussa ja nimenomaan nämä hyvinpitelyt on se juttu, josta koko idea tarinoista ja hyvinpitelysukista syttyi ja syntyi. En ajatellut sydänkuosin jussipaitateemalla sytyttävän, mutta juuri niin se teki. Laajasti ja syvästi. Lyhyessä aikaa tällä mallilla ollaan hurmattu, kiitetty ja rakastettu sekä lähetetty eteläpohjalaisia terveisiä

Suuri kiitos hänelle, joka lähestyi välittömästi viestittäen, minun omat
#Hyvinpitelysukat facebookissa nähtyään. Ei ollut kahta sanaa, nämä sukat kuuluu eräälle erityiselle.

Nämä sukat sisältää paljon ja mielettömästi.
Suuria tunteita, jotka jo neuloessa on tuntunut rinta-alassa.
Olen pyyhkinyt monien eri tunteiden synnyttämiä kyyneleitä poskilta,
naurahdellut, kokenut suurta epätoivoa ja helpotusta,
yksinäisyyttä ja stressiä kaikesta kiireestä,
jotka olen taittanut silmukoihin helpotuksena, kiitollisuutena ja niin monina hyvinä tunteina, mitä nyt neuloessa voin vaan kokea.

Ympärilläni tuntuu karhumainen halaus, kiitollisuuden kyyneleet, ahdistus on saatu purkaa pois kuin väärin tehdystä neuleesta keritään kertaalleen silmukoista kihartunut villa keräksi takaisin.

Ystävyys on juuri sitä, mitä kestävä sukkalankakin. Se kestää ja kestää. On osa arkea ja hetkiä, kun haluaa lämmittävää lohtua varpaihin. On kulumia, jotka joko kuuluu sukan olemukseen tai sitten ne parsitaan kasaan. Yhtä rakkaita ne puhkikuluneetkin on.

Kiitos sukkien tuleva omistaja kaikesta.
Siitä, että olet.
Kiitos ajastasi, valmennuksista, roolimallina olemisesta ja siitä, että olet ollut vierellä tukemassa aikoina, jolloin kaikki muu on horjunut ympärillä. Olet ollut vuosia merkittävä ihminen useamman elämässä, niin lasten kuin aikuistenkin.

On ollut jotenkin hassua neuloa neuletta ihmisille, jota en henkilökohtaisesti tunne ollenkaan ja silti neuletyön edetessä tuntui siltä, kun tietäisin tasan tarkkaan, kuka nämä sukat saa omaksi.

Toivon todella näiden hyvien tunteiden tuntuvan hiusjuurissa ja sydänalassa saakka aina, kun pidät näitä #Hyvinpitelysukkia jalassa.
Olet tehnyt niin paljon hyvää, niin monen arjessa tukipilarina. nyt on Sinun aika ottaa vastaan hyvää.

Lahjasukka on kuvassa vasemmalla reunalla ja mukaan tuli kuvan ihana lapanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti